OM OSS

Vad är Ledfitness?

Ledfitness är för dig som har ont men vill stärka kroppen så smärtan minskar eller försvinner helt och kroppen håller för allt du vill göra. Eller för dig som vill ha hjälp att komma igång med bra träning helt enkelt. Träningen i Ledfitness är utformad för att skona lederna. Den stärker och stabiliserar kroppen samtidigt som rörligheten kommer tillbaka.

HISTORIEN BAKOM

”Jag har själv artros i mina knän och har opererat in en knäprotes i det ena. När jag insåg bristen i bra, varierad och rolig ledträning föddes idén med Ledfitness. Bodil, en av mina goa kunder på gymmet, föreslog att den skulle ligga tillgänglig online. Det är vi många som är tacksamma för idag. Ledfitness är inte bara fantastisk träning för hela kroppen. Det är gemenskap, stöttning och peppning där ledarna tränar med dig och talar om vad du ska tänka på så det blir rätt. Alla kan vara med, det är olika nivåer på varje övning. Ledfitness är också kroppskännedom, avslappning, skratt och en massa tips om allt som har med hälsa att göra som kan göra din vardag ännu bättre. Ledfitness ger dig energin och motivationen att hänga i!” / Annika

VÅRT TEAM

"Jag är så glad att kunna presentera vårt underbara team som har så mycket värme och fantastisk kunskap att dela med sig av. Vi vill göra allt möjligt!"

Annika Terngård

Fysioterapeut & Grundare

Elin Perslow Sjöberg

Fysioterapeut

Lina Jartelius Sandberg

Yogainstruktör

David Östgård

Content creator

Mahela Dinkel

Grafisk designer

Har du en fråga?

Vi återkommer så fort vi kan.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Välkommen till nya Ledfitness!

Artrosträning.se har blivit bättre och heter nu Ledfitness.se!