Ledträning med Annika

Träna hela kroppen, nya pass varje dag.

Programmet innehåller

5 nya pass i veckan

Varje vecka släpps 5 nya pass. Vardera pass är mellan 15 och 25 minuter långt. Samtliga pass ligger kvar i 7 dagar.

Dagliga mail

Varje vardag får du som medlem ett peppande mail skickat till dig. Du får där info om dagens pass och vad du behöver till det.

Bonuspass

Annika släpper regelbundet bonuspass i sitt program. Dessa ligger hela tiden tillgängliga.

Introduktion

Jag som grundat Ledfitness heter Annika och jag är legitimerad fysioterapeut och hälsokonsult. Jag började som fysioterapeut 1994 och jobbade under 15 år på vårdcentral och sjukhus inom ortopedi och medicin.

2009 kompletterade jag min utbildning med att läsa till hälsocoach, startade eget och öppnade ett gym med friskvårdsverksamhet. Att jobba med livsstilsförändringar som träning, kost, stress och mental träning är fantastiskt roligt och utvecklande och ger en ännu bättre helhet i behandlingen.

Jag fick själv artros i relativt ung ålder och blev väldigt förvånad över bristen på bra träning för alla oss med ledproblem. Detta ville jag ändra på! I min gymverksamhet i Karlskrona startade jag upp specifik ledstabilitetsträning och grupperna fylldes snabbt.

Reumatikerförbundet hörde av sig 2017 och frågade om jag ville utbilda andra sjukgymnaster och arbetsterapeuter i att hålla artrosskolor och det har jag fortsatt med sedan dess i kombination med specifik ledträning att fortsätta med efter artrosskolan.

2019 startade jag Ledfitness online. Träning ska vara kul för att vi ska fortsätta och det ser jag som min huvuduppgift i Ledfitness. Du får rolig, bra och varierad träning och jag är med dig genom varje pass och talar om vad du ska tänka på så det blir rätt. Dagligen skickar jag också ett mail med inspiration för att boosta din motivation.

Mitt mål är att hjälpa dig bli smärtfri och hålla smärtan borta. Jag vet av egen erfarenhet att det går.

Haka på du med, för nu kör vi!

Kundrecensioner

Har du en fråga?

Vi återkommer så fort vi kan.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Välkommen till nya Ledfitness!

Artrosträning.se har blivit bättre och heter nu Ledfitness.se!