Yoga med Lina

Den holistiska träningen.

Programmet innehåller

Yoga

Fotpass

Introduktion

Hej!

Jag heter Lina Jartelius Sandberg och har ett eget företag som heter HasslöHälsan där jag bedriver yoga och fotklinik. Jag finns på Hasslö, en ö i Blekinge skärgård. Jag är utbildad i 5 olika yogaformer bl.a medicinsk mediyoga som används på sjukhusen som rehabilitering, men även fysisk yoga och yinyoga som ni i Ledfitness kan se inslag av. Jag har  haft egen yogastudio sedan 2015. Jag är även utbildad som Medicinsk fotterapeut.

Det jag brinner för är att se det medicinska och holistiska synsättet stråla samman.  Hur det medvetna andetaget och den medvetna rörelsen lär oss att känna våra kroppar och lyssna av dess signaler. När det gör ont, hur känns det? Det finns så många olika slags smärtor, förnimmelser och känslor. Är det fysiskt i kroppen eller rädslan i hjärnan som säger ifrån ?

Genom att yoga och bli mer medveten om ditt nervsystem, dina muskler, begränsningar och tillgångar gör att saker, stunder och utmaningar lättar. Du lär dig helt enkelt att möta dem med mer säkerhet. Det är magi för mig. 

När man jobbar med bindväv, muskler och våra sinnen i samråd så händer det otroligt mycket i en kropp med smärta eller motstånd. Tillsammans ska vi bli smidigare, stabilare och mjukare både på insidan och utsidan. 

Följ gärna HasslöHälsan på Instagram och Facebook. 

Välkomna!

Med varma hälsningar Lina

Har du en fråga?

Vi återkommer så fort vi kan.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Välkommen till nya Ledfitness!

Artrosträning.se har blivit bättre och heter nu Ledfitness.se!